default_mobilelogo

Омолодження шкіри.

Не секрет, що приблизно з 25 років на нашій шкірі починають з'являтися перші ознаки старіння: вона втрачає еластичність і пружність, стаючи сухішою. Але якщо в цей період ці ознаки легко приховати за допомогою косметичних засобів, то приблизно з 35 років одними кремами обійтися буде складно. Звернутися за допомогою хірургічним процедурам, спрямованих на омолоджування шкіри, погодиться не кожна жінка . Саме для таких жінок сьогодні існує абсолютно нова нехірургічна методика омолоджування обличчя - біоревіталізація. 

Що таке біоревіталізація?

Основою цієї методики є доставка в клітини шкіри,за допомогою ін'єкцій, гіалуронової кислоти. Взаємодіючи з рецепторами клітин, вона стимулює регенерації тканин. Ця кислота є натуральним складовим елементом нашої шкіри і виробляється в організмі самостійно, саме вона відповідальна за природну зволоженість шкіри, її пружність і молодість. Проте з часом цей процес істотно сповільнюється, результатом чого шкіра стає тьмяна,в'яне, і з'являються зморшки.

Процедура біоревіталізаціі не лише забезпечує клітини шкіри цією кислотою, але і стимулюють вироблення в організмі власних еластинових і колагенових волокон. Завдяки цій процедурі можна на тривалий час зберегти молодість і пружність шкіри, а також зробити корекцію наявних зморшок і інших ознак старіння шкіри. Тисячі пацієнток, що випробували цю методику омолоджування на собі, відзиваються про неї, як про процедуру що радикально покращує якість шкіри за мінімальний період часу.При цьому вона може проводитися не лише на зрілій шкірі. Биоревитализация рекомендується також у молодому віці в якості профілактики старіння, а також для поліпшення якості тьмяної, сухої, тонкої шкіри і її оздоровлення.

Биоревитализация ефективно бореться не лише із старінням шкіри (зморшки, тьмяний колір обличчя), але і з різними її дефектами (купероз, пігментні плями). Ця процедура не лише покращує зовнішній стан шкіри, але і відновлює структуру, максимально наближаючи її до здорової молодої шкіри, а також уповільнює процеси старіння шкіри.

Сама назва процедури дослівно перекладається, як природне повернення до життя ("біо" - натуральне, природне, "ре" - повернення, "вита" - життя). При проведенні цієї омолоджуючої процедури відсутні травми і період відновлення, що відрізняє її від подібних хірургічних процедур.

Методика биоревитализации застосовна на будь-якій ділянці шкіри, якій потрібно реставрацію. Як правило, втрата тонусу і еластичності відбувається найшвидше на відкритих ділянках шкіри (обличчя, декольте, кисті рук, шия), що обумовлено частою дією ультрафіолету. Для тих, у кого істотно понижений тургор шкіри, спостерігається обезвоженісь зниження еластичності, а також є схильність до утворення зморшок, рекомендується пройти два-три сеанси з перервою в п'ятнадцять-двадцять днів.Надалі для підтримки досягнутого ефекту процедуру можна проводити раз в два-три місяці. Ефект від проведення курсу биоревитализации зберігається до десяти місяців.

Для внутрішньошкірного введення застосовується поперечна зшита або схрещена (синтезована) гіалуронова кислота. Так вона надовго затримується в шкірі, і не розсмоктується дуже швидко, як це відбувається з гіалуроновою кислотою, вживаною в мезотерапии для приготування коктейлів. Биоревитализацию можна по праву вважати ефективним різновидом мезотерапіі.

Проведення біоревіталізаціі.

Фахівець за допомогою спеціального шприца дозованого вводить в проблемні ділянки шкіри гіалуронову кислоту у вигляді гелю. Наприклад, для обробки шкіри усього обличчя знадобиться декілька уколів. Спочатку введена кислота зволожує шкіру, ефективно приєднуючи молекули води, а потім вона утилізувалася клітинами і застосовується для реставрації волокон дерми, результатом чого стає підвищення регенерації шкіри.

Ця процедура практично безболісна, тому ніякої анестезії не проводиться. Проте за бажання спеціаліст може обробити ділянки мазю з анестезуючими властивостями.

Після проведення повного курсу біоревіталізаціі в шкірі значно збільшується синтез власної гіалуронової кислоти, посилюється кровотік і покращуються обмінні процеси, що веде до нормалізації водного балансу, підвищення еластичності шкіри і поліпшення її кольору.Ефект від проведення першого сеансу буде помітний відразу:

-розгладяться зморшки;

-покращають контури обличчя;

-шкіра набуде здорового кольору і природнього сяйва.

Але цей ефект продовжиться не довго, тому рекомендується повторити процедуру. Після проходження повного курсу (кількість сеансів визначить фахівець з урахуванням особливостей вашої шкіри) біоревіталізаціі шкіра стане такою, що позаздрять юні дівчата.Види курсів біоревіталізаціі.Цю процедуру може проводити тільки дипломований фахівець, що має дозвіл на здійснення косметологічної практики.З урахуванням індивідуальних особливостей шкіри, а також характерних проблем фахівець визначить кількість сеансів, техніку введення і підбере препарат. Пацієнтам безпосередньо перед проведенням процедури рекомендується переконатися в цілісності упаковки з шприцом і уточнити термін придатності препарату.

Процедура біоревіталізаціі повністю виключає будь-яку можливість прояви алергічної реакції на препарат, що вводиться, оскільки він повністю ідентичний природній гіалуроновій кислоті.

Існує два види курсів біоревіталізаціі: 

-профілактична ревіталізація;

-лікувальна ревіталізація.

Профілактична, найчастіше, виражається в попередженні сухості шкіри і її раннього старіння із-за порушення балансу гіалуронової кислоти в шкірі. Цей курс включає дві процедури з інтервалом в три-чотири тижні. Цей вид курсу за допомогою активної гідратації і підтримки балансу поживних речовин стримує процеси старіння.Лікувальна спрямована на боротьбу з вираженими проблемами шкіри, обумовленими віковими особливостями, і характеризується інтенсивнішою і глибшою дією на шкіру. Цей курс потрібно пацієнтам зі значно пониженим тургором шкіри і дряблою шкірою. Цей курс бореться з видимими ознаками старіння шкіри, а також відновлює процес живлення клітин за рахунок підвищення рівня гіалуронової кислоти в тканинах шкіри. Лікувальний курс включає, як правило, три процедури з інтервалом в три-чотири тижні.

Показання до проведення біоревіталізаціі:-суха шкіра, що в'яне;-сильна обезвоженість шкіри;-наявність пігментних плям;-втрата або зниження еластичності і тургора шкіри;-відновлення шкіри після лазерної шліфовки і хімічних пілінгів;-раннє старіння шкіри із-за негативної дії чинників довкілля і шкідливих звичок;-відновлення після пластичних операцій.Переваги процедури.-безболісність і відсутність якого-небудь дискомофрта;-висока ефективність;-швидкий результат;-відсутність відновного періоду.

Протипоказання до проведення.Ця методика омолоджування шкіри має деякі протипоказання, як і будь-яка інша косметологічна процедура.До них відносять:

-наявність різних захворювань шкіри;

-запалення шкіри в оброблюваній зоні;

-наявність хронічних захворювань у важкій формі;

-вагітність і годування грудьми;

-наявність алергії на препарати, що вводяться;-наявність різних аутоіммунних захворювань;

-прийом препаратів, які розріджують кров;

-підвищена схильність до утворення келоїдних рубців;

-наявність гострої герпетичної інфекції.

Після курсу ревитализации повністю розгладжуються навіть глибокі зморшки і складки. Ефект зберігається до 10 місяців.